تصفیه و بازچرخانی فاضلاب از اولویتهای استان است
استاندار زنجان گفت: بازچرخانی فاضلاب و قرار دادن آن در اختیار واحدهای تولیدی و صنعتی از اولویتها و برنامههای توسعهای استان است.
به گزارش ندای شهروند ، محسن افشارچی در مراسم کلنگزنی و آغاز عملیات اجرای احداث سازه آشغالگیر و کانال انتقال پساب شهری ورودی به زنجانرود، افزود: این پروژه از نمادهای توسعه شهر زنجان است.
افشارچی گفت: در حال حاضر حجم زیادی از طرحهای مربوط به کنترل فاضلاب شهری از جمله در خیابان شهدا تا کوچه مشکی در حال اجراست و تکمیل شدن طرحهای توسعهای فاضلاب زمان می برد.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری زنجان در اجرای طرح کنترل فاضلاب به کمک استان آمده است، ادامه داد: این طرح با نگاه ایجاد تفرجگاه برای مردم شهر زنجان عملیاتی میشود.
افشارچی با بیان اینکه تکهای از تفرجگاه قبلا در رودخانه زنجانرود عملیاتی شده است، افزود: تکمیل عملیات ایجاد تفرجگاه در حریم رودخانه در کنار سایر تفرجگاهها به سالمسازی این محیط کمک خواهد کرد.
استاندار زنجان با تاکید بر ادامه همکاری بین مدیریت شهری با مسئولان استانی، گفت: نتیجه این همکاری در آینده دیده خواهد شد.
رفع دغدغه آلودگی زنجانرود با اجرای طرح تفرجگاهی
رئیس شورای اسلامی شهر زنجان نیز در این مراسم با تاکید بر تلاش اعضای شورا برای انتخاب بهترین طرح برای پاکسازی زنجانرود، گفت: با این طرح دغدغه مردم به ویژه باغداران برای پاکسازی منطقه عملیاتی میشود.
منصور مرادلو، پروژه زنجانرود را مهمترین پروژه شهری دانست و اظهار داشت: این منطقه بخشی از خاطرات تفرجگاهی مردم زنجان است.
وی به تبدیل زنجانرود بعد از اجرای طرح پاکسازی به تفرجگاه اشاره کرد و افزود: این پروژه با قرارداد ۳۵۰ میلیارد ریالی عملیاتی میشود.
دادستان عمومی و انقلاب زنجان نیز در این مراسم به اجرای طرح مدنظر در کنار پلهای تاریخی اشاره کرد و گفت: دستگاههای متولی باید به وظایف قانونی خود در آزادسازی بستر رودخانه عمل کنند.
بهروز عباسی با تاکید بر آثار مثبت اجرای پروژه مدنظر به لحاظ بهداشتی و محیط زیستی برای شهر، افزود: این پروژه باید تا انتها عملیاتی شود تا مردم از منافع آن بهرهمند شود.
پیرو دستور محسن افشارچی استاندار زنجان در بازدید ۲۹ فروردین ماه مبنی بر ساماندهی طرح گردشگری زنجانرود و محدوده پل میر بهاء الدین، عملیات لایروبی آن آغاز شد.
پل میر بهاءالدین مربوط به دوره قاجار است و در شهر زنجان در ابتدای جاده بیجار روی رودخانه زنجان رود واقع شده است.
این اثر در تاریخ ۱۸ مهر ۱۳۵۶ با شماره ثبت ۱۴۸۴ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
این پل که ظرفیت تاریخی زنجان است با وجود داشتن تنها چند صدمتر فاصله از شهر به دلیل بیاعتنایی متولیان امر و شهروندان به مکانی برای ریختن زباله و پسماند تبدیل شده بود که با بازدید و دستور استاندار برای ساماندهی آن اقدام شد.