افزایش ۳۰درصدی دانشجو درمراکز علمی و کاربردی
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علمی و کاربردی کشور گفت: ۲۵ هزار مدرس در فضای مجازی تدریس می کنند.
به گزارش خبرنگار ندای شهروند آنلاین؛ معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علمی و کاربردی کشور در آیین تقدیر از مدرسان برتر دانشگاه در سطوح استانی و ملی در استان زنجان با تبریک هفته گرامیداشت معلم گفت: معلم در دین اسلام و روایات ائمه اطهار جایگاه ویژه ای دارد.
عباسی ادامه داد: پس از خلق آدم، خداوند اسماء الهی را به ایشان آموخت و به ملائکه فرمان داد تا در برابرش سجده کند.
وی با اشاره به اینکه ۳۴ هزار و ۷۵۹ مدرس با دانشگاه های علمی و کاربردی کشور همکاری می کنند، خاطرنشان کرد: از این تعداد ۲۵ هزار مدرس در فضای مجازی تدریس می کنند.
عباسی به فرایند انتخاب مدرسان برتر در دانشگاه های علمی و کاربردی اشاره کرد و افزود: سهمیه استان زنجان یک درصد در ۶ گروه آموزشی بود.
به گفته عباسی، پس از اعلام اسامی مدرسان برتر حدود ۱۳۰ مدرس وارد مرحله داوری شدند.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علمی و کاربردی کشور در ادامه به اهداف و سیاست های پنج ساله دوم دانشگاه اشاره کرد و گفت: جذب دانشجو در این دانشگاه براساس نیازهای بازار و براساس آمایش سرزمین است.
وی ارتقا هویت دهی به دانشجویان، درآمدزایی دانشگاه حرکت دانشگاه به سمت مسیر پویا و دانشگاه کارآفرین با رویکرد بین المللی را از دیگر اهداف دانشگاه خواند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علمی و کاربردی کشور کیفیت گرایی،واقع شدن مراکز علمی در جوار محیط کار و بازنگری رشته های دانشگاهی را از اولویت های دانشگاه علمی کاربردی ذکر کرد.
وی به اجرای ۱۵ جشنواره فرهنگی قرآنی و ورزشی در دانشگاه علمی و کاربردی اشاره کرد و افزود: واحدهای دانشگاهی در استان ها می توانند میزبانی اجرای این جشنواره ها را برعهده بگیرند.
عباسی از مشارکت هفت درصدی دانشجویان در جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه خبر داد و بر همکاری بیشتر مدرسان در این زمینه تاکید کرد.
وی بازنگری در رشته های دانشگاهی را از مزایای دانشگاه های علمی و کاربردی خواند و افزود: همین ویژگی موجب افزایش ۳۰درصدی جذب دانشجو در برخی از مراکز علمی کاربری است.
در این مراسم دکتر مرتضی واحدپور رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان، صحبت های خود را به مقوله مسوولیت پذیری اختصاص داد و ادامه داد ما باید اموراتی که به ما محول شده است به دقت مورد توجه قرار دهیم تا آثار آن نیز به خود ما برگشته و امورات ما را هم با کیفیت انجام دهند.
وی در ادامه به تبریک روز معلم به همه مدرسان دانشگاه پرداخت و دانشجویان را امانت هایی در دست آنها قلمداد نمود که وظیفه پرورش روحی و فکری آنها در دستانشان است.
گفتنی است در این مراسم از « فرشته محمدی» مدرس برتر گروه صنعت و مدرس مرکز آموزشی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، « رضا قدیمی » مدرس برتر گروه مدیریت و خدمات اجتماعی و مدرس مرکز آموزشی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، «کبری طاهرخانی» مدرس برتر گروه علوم (بین رشته ای) و مدرس مرکز آموزشی علمی کاربردی شهرداری صائین قلعه به عنوان مدرسان برتر استان زنجان تجلیل بعمل آمد.
خاطر نشان می نماید پس از مراسم نیز نشستی با حضور روسای مراکز و معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با موضوع بررسی برنامه های فرهنگی دانشگاه برگزار شد.